Nyheder

DR Romanklubber på Varde Bibliotek

Bliv medlem af Danmarks største læsekreds og vær med til at vælge årets mest interessante danske roman!

Af Kristoffer

Logo DR Romanprisen 2025

Nu har du igen chancen for at deltage i DR Romanklub på Varde Bibliotek. 6 af årets bedste danske romaner er nomineret til DR Romanprisen 2025, og dem læser og drøfter vi i løbet af vinteren og foråret. 
I samarbejde med Danmarks Radio laver vi romanlæsekredse på Varde Bibliotek. Vi søger derfor læseglade personer, der den første mandag i hver måned mødes og diskuterer en ny dansk roman. 

Vi prøver igen i år at samle deltagere til både en eftermiddagsklub og en aftenklub, så vi beder dig oplyse, om du har mulighed for at deltage i eftermiddagsklubben. 

Vi mødes første gang mandag d. 2. december enten kl. 16 eller kl. 19, hvor vi drøfter Naja Marie Aidts roman ”Øvelser i mørke.”  Som deltager får du de 6 efterspurgte bøger stillet til rådighed af Varde Bibliotek. Bibliotekar Karen Kærgård holder styr på tropperne og sørger for at finde anmeldelser og baggrundsstof frem.

Når alle 6 romaner er læst, stemmer vi om, hvilke 3 bøger, vi synes, er de bedste. Den roman, der får flest 1. pladser i alle landets DR Romanklubber, vinder DR Romanprisen.

Tilbuddet er åbent for alle. Vi har 2 x 9 eksklusive pladser til rådighed og opfordrer derfor mænd og kvinder i alle aldre til straks at melde sig! Hvis der er flere end de 2 x 9, der melder sig, bliver der trukket lod.

Er du interesseret? Så meld dig til Karen Kærgård, telefon 79 94 68 96 eller på mail kkrg@vardebib.dk senest mandag den 4. november kl. 12